Vanaf 2,5 tot en met 16 jaar leer je hier verschillende dansen met een groot enthousiasme. Per groep hebben we een leeftijdsklasse, maar natuurlijk kijken we ook naar niveau van de danser.
Dance 1 (2,5-4 jaar):

Voor de allerkleinsten onder ons die graag willen bewegen op muziek is dit een hele leuke les, het is heel goed voor de motorische ontwikkeling van het kind en erg leerzaam. In dit uur worden verschillende korte lesdeeltjes gegeven op een speelse manier.

Dance 2/3 (5-9 jaar):

Voor de kleine dansers onder ons is dit een creatieve les met veel bewegingsspelletjes, eenvoudige oefeningen en simpele danspasjes waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de eerste basisstapjes van jazzdance. De gehele les, van warming-up tot cooling-down wordt gegeven op populaire popmuziek. We werken samen om het groepsgevoel te stimuleren. Daarom spettert deze groep op de dansvloer en maakt fantastische dansen! Deze groep "just does it"!

Dance 4/5 (10-16 jaar):

De meiden van deze groep zijn van de woensdaggroepen. Samen met Demi en Nienke maken zij verschillende dansen met een groot enthousiasme. Met de juiste input en de creatieve ideeën van de meiden wordt hard werken tijdens deze les een makkie! En knallen de dansen eruit! Verfijnde techniek uit het ballet, abstracte aarding uit het modern en de kracht en speelsheid uit de streetdance en hiphop worden in deze lessen perfect gecombineerd. In de lessen train je je danstechniek en werk je aan je conditie, kracht en lenigheid. Maar ook het aanvoelen van de melodie is minstens zo belangrijk. Vandaar dat er in deze lessen veel verschillende muziekgenres en ritmes gebruikt worden.

Body & Dance (volwassenen):

Verfijnde techniek uit het ballet, abstracte aarding uit het modern en de kracht en speelsheid uit de streetdance en hiphop worden in deze lessen perfect gecombineerd voor volwassenen. In de lessen train je je danstechniek en werk je aan je conditie, kracht en lenigheid. Maar ook het aanvoelen van de melodie is minstens zo belangrijk. Vandaar dat er in deze lessen veel verschillende muziekgenres en ritmes gebruikt worden.

LESTIJDEN

DANCE 1

(2,5-4 jaar):
Zaterdag: 09.00-10.00 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 2 & 3

(5-9 jaar):
Zaterdag: 10.00-11.00 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 4/5

(10-16 jaar):
Woensdag: 17.45-18.45 uur
Door Demi en Nienke

Body & Dance

(Volwassenen):
Woensdag: 20.15-21.30 uur
Door Demi

Lid worden?

Kom eens langs voor een gratis proefles en schrijf je in!