Vanaf 2,5 jaar leer je hier verschillende dansen met een groot enthousiasme. Per groep hebben we een leeftijdsklasse, maar natuurlijk kijken we ook naar niveau van de danser.
Dance 1 (2,5-4 jaar):

Voor de allerkleinsten onder ons die graag willen bewegen op muziek is dit een hele leuke les, het is heel goed voor de motorische ontwikkeling van het kind en erg leerzaam. In dit uur worden verschillende korte lesdeeltjes gegeven op een speelse manier.

Dance 2 (5-7 jaar):

Voor de kleine dansers onder ons is dit een creatieve les met veel bewegingsspelletjes, eenvoudige oefeningen en simpele danspasjes waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de eerste basispasjes van de danswereld. Deze groep spettert elke les weer en samen maken we fantastische dansen!

Dance 3 (7-10 jaar):

In deze groep beginnen we met het kennismaken met verschillende danspasjes, dansen en technieken bij verschillende dansnummers. Samen met de gehele groep maken we fantastische dansen! De gehele les van warming-up tot cooling down wordt verzorgd op passende muziek. Deze groep "Just does it"!

Dance 4 (vanaf 10 jaar):

De meiden uit deze groep leren verschillende technieken passend bij de dansstijlen. In de lessen wordt er ook getraind aan kracht, lenigheid en conditie. Er worden verschillende dansen gemaakt passend bij de groep, hierdoor wordt werken tijdens deze les een makkie!

Dance 5 (vanaf 12 jaar):

In deze groep wordt er gewerkt aan FANTASTISCHE dansen. Verfijnde techniek uit het ballet, abstracte aarding uit het modern en de kracht en speelsheid uit de streetdance en hiphop worden in deze lessen perfect gecombineerd. Maar ook het aanvoelen van de melodie is minstens zo belangrijk. Vandaar dat er in deze lessen veel verschillende muziekgenres en ritmes gebruikt worden.

Body & Dance (volwassenen):

Verfijnde techniek uit het ballet, abstracte aarding uit het modern en de kracht en speelsheid uit de streetdance en hiphop worden in deze lessen perfect gecombineerd voor volwassenen. In de lessen train je je danstechniek en werk je aan je conditie, kracht en lenigheid. Maar ook het aanvoelen van de melodie is minstens zo belangrijk. Vandaar dat er in deze lessen veel verschillende muziekgenres en ritmes gebruikt worden.

LESTIJDEN

DANCE 1

(2,5-4 jaar):
Zaterdag: 09.00-10.00 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 2

(5-7 jaar):
Zaterdag: 10.00-11.00 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 3

(7-10 jaar):
Zaterdag: 11.00-12.00 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 4

(vanaf 10 jaar):
Woensdag: 16:45-17:45 uur
Door Demi en Nienke

DANCE 5

(vanaf 12 jaar):
Woensdag: 17.45-18.45 uur
Door Demi en Nienke

Body & Dance

(Volwassenen):
Woensdag: 20.15-21.30 uur
Door Demi

(Volwassenen):
Woensdag: 20.15-21.30 uur
Door Demi

Lid worden?

Kom eens langs voor een gratis proefles en schrijf je in!