Vanaf 2,5 tot en met 16 jaar leer je hier verschillende dansen met een groot enthousiasme.
Dance 1 (2,5-4 jaar):

Voor de allerkleinsten onder ons die graag willen bewegen op muziek is dit een hele leuke les, het is heel goed voor de motorische ontwikkeling van het kind en erg leerzaam. In dit uur worden verschillende korte lesdeeltjes gegeven op een speelse manier.

Dance 2 (5-7 jaar):

Voor de kleine dansers onder ons is dit een creatieve les met veel bewegingsspelletjes, eenvoudige oefeningen en simpele danspasjes waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de eerste basisstapjes van jazzdance. De gehele les, van warming-up tot cooling-down wordt gegeven op populaire kindermuziek.

Dance 3 (7-10 jaar):

Deze groep is een meiden die erg enthousiast zijn en graag willen leren. We werken samen om het groepsgevoel te stimuleren. Daarom spettert deze groep op de dansvloer en maakt fantastische dansen! Deze groep "just does it"!

Dance 4 (8-12 jaar):

De meiden van deze groep zijn van de woensdaggroepen. Samen met Natasja maken zij verschillende dansen met een groot enthousiasme. Met de juiste input en de creatieve ideeën van de meiden wordt hard werken tijdens deze les een makkie! En knallen de dansen eruit!

Dance 5 (13-16 jaar):

Verfijnde techniek uit het ballet, abstracte aarding uit het modern en de kracht en speelsheid uit de streetdance en hiphop worden in deze lessen perfect gecombineerd. In de lessen train je je danstechniek en werk je aan je conditie, kracht en lenigheid. Maar ook het aanvoelen van de melodie is minstens zo belangrijk. Vandaar dat er in deze lessen veel verschillende muziekgenres en ritmes gebruikt worden.

ik-geef-jou-les

Natasja Wouterse

Dansdocent van Dance en Dance Mixx

Ik geef jou les!

''Ik dans al mijn hele leven, het is mijn lust en mijn leven.
Een dag niet gedanst is een dag niet geleeft!''

Ik heb zelf jaren in veel verschillende stijlen les gehad: jazzdance, modern, contemporary, klassiek, spitzen, streetdance, showballet, zumba, verschillende aerobics stijlen en yoga.

Opleidingen

Ik heb de dansacedemie hogeschool in Arnhem, internationale dansstudie in New York 'Steps on Broadway' en verschillenden kinderdans en spel cursussen gevolgd, ook ben ik gecertificeerd zumba docent.

Regelmatig volg ik nog nieuwe trainingen in mijn vakgebied. Naast dansdocent bij AGA ben ik ook Personal coach bij Fitnessschool voor vrouwen Curves in Tiel.

Hobby's

Mijn hobby naast dansen is pole fitness, heb hier ook voor aan het NK mogen deelnemen! Ik kan dan ook hard werken en heel precies zijn. Maar belangrijkste blijf natuurlijk fun en een gezellige les onder elkaar en daar staan wij ook voor bij AGA.

LESTIJDEN

DANCE 1

(2,5-4 jaar):
Zaterdag: 09.00-10.00 uur
Door Natasja

DANCE 2 & 3

(5-7 jaar):
Zaterdag: 10.00-11.00 uur
Door Natasja

DANCE 4

(8-12 jaar):
Woensdag: 17.45-18.45 uur
Door Natasja

DANCE 5

(13-16 jaar):
Woensdag: 17.45-18.45 uur
Door Natasja

Lid worden?

Kom eens langs voor een gratis proefles en schrijf je in!